perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kapellimestarilla meni jutut sekaisin

Aamu alkoi intoa täynnä seiniä hiomalla - sitten paikkaus tasoitteita saumoihin hieman notkistetulla tasoitteella, yhden kulman tasoittaminen (ei mikään pikku juttu jos sen tekee hyvin) - sitten reissu Mikkeliin hakemaan puuttuvia juttuja, lähinnä sähkörasioita että saan loputkin levyt kiinnitetyksi seinään.

Sitten olikin se: "And I hate that" - eli en tykkää alkuunkaan ajaa 45 km kauppaan ja sitten takaisin! Eikä se ole vain tuon bensan hinnan tähden.

Sitten tein 90% mitä piti tehdä sähköasennuksista (rasiat ym) - loput huomenna ja sitten levyt kiinni ja sen jälkeen saumojen tasoittaminen.

Ennen sitä viimeistä siirtymää ajatellen remontissani sitten se viho viimeinen hionta sille mitä tänään tein ja avaan sitten maalipurkin ja otan telan esiin ja annan sen eukolle - hän kun on luvannut maalata seinät.
Itse vedän katonrajasta ylimmän osan pensselillä. Se on se pohjamaalaus.

Olin kuten kapellimestari suuren teoksen ohjauksessa.

On se kumma miten jokin pieni, yhdessä nurkassa oleva "pieni juttu" voi lopulta osoittautua sitten niin mahdottoman suureksi jutuksi!
Yksi valokytkin kattoon, toinen tuleville ledelille tai halogeenille ikkunan päälle, yksi 5x2.5 voimavirta ulos seinän läpi (16A), yksi syöttö ulos verannalle valloille ym (10A), sitten 5x1.5 tulosta yksi lämpöpatteriin (16A oma vaihe), yksi SUKO pölyimurille (10A) jne, pari reikää seinän läpi ulos, rasiat ... ja tuntui että kapasiteetti yläkerrassani tarttee muistipäivityksen ja uuden buuttauksen ohjelmalle (aivoille).

Ja niiden rasioiden asentaminen "villojen sekaan" on todella "pain in the xxx" vaikka onkin puutöitä "vain".

JA "orkesterini" meni ihan sekaisin!

No, ainakin yksi asia on myönteinen edellisiin hommiin verrattuna - tästä ei tule hiki, toisaalta siinä on toki yksi negatiivinen puoli - kehoni paino ei pysy samassa tai putoa vaan tuo vaaka alkaa näyttämään niitä kiloja enemmän ja enemmän.

No, kohta on lumet historiaa ja maa sulana, ei ole koneita puutarhaan, vain talikko ja lapiot - joten kait se painon nousun saan ainakin hetkeksi pysäytetyksi :o)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti