maanantai 19. marraskuuta 2012

Säpinää tälle sivulle?

Saan tietyn summan rahaa mainoksista - paremmin jos joku klikkaa niitä. Meni kolme vuotta kun huomasin lukea mitä Google minulle viestitti ja kun tein tietyt asiat kuten minne maksetaan sain noin € 80, kolmen vuoden ajalta.

Olen ajatellut pistää hieman säpinää ja töpinää tälle sivulle - eli ottaa käyttöön mitä ajattelen aiheesta "maailman menoa".

Yksi asia olisi vaikka tämän päivän MOT ohjelman mahtava juttu Somalien järjestön rahan käytöstä - jossa jopa € 6000 on kyseen alaista, kuten pitzojen ja bensalaskujen osalta!
He pitivät kokouksia ja yhdistys tarjosi ruuan, joten tilattiin Pizzaa ja kebabia.
JOtkut Somali yhdistyksen henkilöt ajoivat muille paikka kunnille sikäläisten Somalien kokoukseen ja ottivat siitä bensa rahat - IHAN HIRVEÄTÄ! Jopa MOT teki siitä jutun!

Joten - taidan siirtyä kommentoimaan maailman menoa tälle omalle blogilleni, etenkin kun nyt Hesarikin menee maksulliseksi ja muut, kuten Hesari 80% on sensuroinut kommenttejani.

Joten - arvoisat lukijani - Ukko.Tonttu alkaa nyt todella tonttuilemaan. :-)
Jotain mitä minun olisi pitänyt tehdä tällä saitilla jo ajat sitten.

Puupaja juttuni menee sitten, eli julkaisen osoitteessa http://kurrenpuupaja.blogspot.fi - ja haukun siellä vain sen alaan liittyviä juttuja.

Se valinta, tälle Blogille ja toiminta strategia varmaan piristäisi minua - etenkin jos saisin vastaväitteitä ja samalla se pidentäisi myös vanhuuden höperyyttäni.... XD
Ja samalla viimeistään silloin pääsisin terroristi epäiltyjen listalle kautta maailman.  XD
Ja Muutama asiaan ja juttuun sovellettu YouTube Video tekee sen viimeisen niitin menestykseen ....
PS. Nyt tuli heti ensimmäinen suurempi rahan meno - uuden kameran hankinta jos haluan iPhone 4 parempaa videokuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti