maanantai 20. lokakuuta 2008

Ei ole syöpää

Menin tänään lekuriin, tilauksesta kului noin 3 viikkoa.

Ennen lekurille lähtöä eukko sanoi että pitää käydä suihkussa ja oli sitten valinnut yläkerrassa uudet alusvaatteet, puhtaan paidan- ja käyttämättömät kalsarit - hän sai jopa minut leikkaamaan varpaani kynnet!
Sanoin etten ole menossa mihinkään Idols tai vastaavaan juttuun - vain lekurille. Mutta se ei auttanut. Hän käski jopa pesemään hampaat ja ottamaan pastilleja ennen tapaamista, ettei henki haise niin tupakalle. Onneksi ei käskenyt ajamaan partaani - ihmetteli vain miten valkoinen siitä on tullut (vaikka näkee minut päivittäin - vai näkeekö?).

Syy moiseen yhteiskunnan voimavarojen rasittamiseen oli tuo vatsani seutu, joka on tuonut esiin outoa liikehdintää kummallisilla tuntemuksilla tavalla johon en ole ollut tyytyväinen, en alkuunkaan. Joskus olen jopa ajatellut SciFi mukaisesti että siellä asustaa jokin alien - joka vaihtaa paikkaa ja tekee mitä tekee kussakin mestassa.

Pitkä juttu lyhyeksi. Lekuri - nuori, mutta vaikutti siltä joka todella tietää mitä tekee, sanoi ettei se ole syöpää eikä (viina) ole vielä poksauttanut maksaani, eikä muustakaan vakavammasta ole kyse - pikemminkin happovaivoista - toki hieman "omaperäisistä". Eli sillä vatsallani on jonkinlainen oma persoonallisuus.

Yksi syy voi olla kasvikset, joita syömme päivittäin. Kun hän sanoi tomaatit kiitin että oma sato on jo kuta kuin juuri syöty - on vain muutama tomaatti jäljellä. Salaatikin on syöty, kurkut epäonnistuivat. Kaikki niitä jotka voivat tuoda ongelmia.
Oli miten oli - lista ongelmallisista kattoi oikeastaan kaikki ne mitä kuta kuin syön päivittäin!
Onneksi en ole vegateristi!!!

Sikaa emme syö missään muodossa, emmekä mitään rasvaista - joten sille puolelle ei tule ongelmia eikä tungosta diagnoosin kehityksen vaihtoehdoissa.
Ongelma alue voi olla maito ja maito tuotteet. Se olisi suuri harmi - etenkin juustojen osalta - olen ihan mahoton sen perään! Piimä voi korvata maidon, vesi pullassa maidon, ja voin jättää latenkin juomatta. Mutta ne juustot, entä kerran viikossa kunnon pannukakku tai letut? Entä mitä teen kuorrutetulle kukkakaalille? Jauhelihamakaroonivuoka syntyy aina ilman maitoa.

"Suvussamme on ollut syöpää vatsan seudulla" - joka on ollut muutamalle "se" syy hiippakunnan vaihtoon. Lekurini sanoi kuitenkin sen että mikään oireistani ja haastattelusta saatu tieto ei anna pienintäkään viitettä moiseen mahdollisuuteen.
Sain sitten kahden viikon kuurin jotain vatsa happojen tappajaa - ja katsotaan jospa ne oireet siitä katoavat. Elleivät, niin sitten siirrytään seuraavaan vaiheeseen.

Se mitä olen pelännyt eniten on se että tajuntatilani vireydessä ja tiedostamiseni yhteydessä työnnetään jokin putki kurkusta sisäkaluihini. Jo pelkkä ajatus saa oksennuksen tulemaan esiin.

PS. Viereinen valokuva. Sain vihdoin ja viimein "ikkunat" terassille (verannaksi sitä sanon, mutta eukko sanoo että ei se sitä ole. Jossain vaiheessa kun jatkan sen kehitystä niin se on siten sellainen :) ).
Tänään lisäsin "osioita", josta seuraavassa kirjoituksessa uusi kuva - ja kohta se on se v......
Nyt oleva kuva on "sisältä". Lattialle lankkujen päälle tuli matto (talveksi) ja aukot on peitetty muovisella levyllä.
Asennan vielä Infrapunalämmittimen kattoon. Jo ennen sitä koiramme Dino viihtyy kuvassa olevassa tuolissa. Se on HÄNEN mesta. Kun istun siihen tulee sanomisia joka ei ota loppuakseen - hän haluaa paikalleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti