keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Sitruunalle uudet pallot

<- Punainen sitruunani, Ranskalainen pastilli.
Kuvassa tyypillinen olemus, nokka ylhäällä ja perä alhaalla kuin koiralla jonka anaalirauhaset temppuilevat ja peräreikä täynnä poistotavaraa.

Eilen tuli sellainen fiilis että sitruunani (autoni, Citroën BX 19) tarttee nyt huollon. Sain ajan tälle aamulle ja ajoin Mikkeliin. Tilauksessa oli uudet pallot, kaikkiaan 5 kpl. Eli, joka ei asiaa tunne, iskun vaimentajat, plus yksi lisä pallo, joa vaikuttaa esim. jarruihin.

Remppamies ajoi auton pukille, nosti auton hydrauliikan yläasentoon, ja sitten nosturilla auton ylös. Ja sitten jotain muuta, jonka seurauksena lattialle valui rutosti hydrauliikka öljyä, se laski alleen oikein kunnolla, jota suihkui "kaikkialta".
Lopulta selvisi että paluu puolen putki irtosi nopean virtauksen seurauksena. Pallot olivat niin huonossa kunnossa, etenkin takimmaiset.

Hän oli sama kaveri joka asensi aikaisemmin tuon "mustekalan" josta kirjoitin. Yhden putken liittäminen uudelleen kiinni vei häneltä tunnin"!
Itse pallojen vaihto ei vartta enempää kestänyt. Maksoin työstä 3/4 tuntia ja osat, siten 305 €. Tingin kaupan päälle uuden lasinpyyhkijän :D Mutta kyllä se kannatti. :) Auto on tuon jälkeen aivan toiselta planeetalta.
Nyt mietin mikä seuraavaksi hajoaa - tiedän että kytkin on lopuillaan, toivottavasti kestää kevääseen.

Mieleen tuli että jo oli onni onnettomuudessa että se hajosi korjaamossa, ja nosturin päällä!
Mitä jos ne öljyt olisivat lentäneet alleen matkalla jonnekin, tai matkalla kotiin jostakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti