perjantai 23. lokakuuta 2009

Kohta helpottaa ja stressi vähenee

Niin, kohta helpottaa ja stressi vähenee. Mutta, kuten se on, yhdestä kun pääsee toinen tekee jo tuloaan.

Viereinen kuva "vei yö unet" - vaikka edellisenä yönä asiaa mietin, miten sen teen - se ei unia vienyt. Ne unet vei kivut jotka siitä tehtävästä sain.
Etenen siinä kun mittari mato (minä) etenin, ja suunnilleen niillä main mitä kuva on minuun iski tuo kramppi. Poranterä jonka otin mukaan oli tylsä kuin puu veitsi. Rintalihakset, nivukset myös ja muut saivat aimo annoksen venytystä kun yritin saada ruuville siemenreikää.
Haarani levisivät yhtä hienosti kuin kakkos-nelonen riisitautisen käsissä. No, se tuli kuitenkin tehdyksi.

Illalla ja yöllä koin sitten kipua vasemmassa ristiselässä, lonkassa ja se säteili alas polveen ja siitäkin eteenpäin.
Kun siitä selvisin heräsin siihen kuin Viki, uusi kotimme tulokas päätti kävellä sängyn ympäri yöllä, eli tassutteli päälläni ja haisteli niskaani. Sen se teki pariin kolmeen kertaan.
Hienoa kun tutustuu uuteen isäntään. Menettelee vielä kerran tai pari mutta sitten kiksautan sen kyllä lattialle tai pieraisen oikeni kunnolla - tai teen kummankin tekosen.

Tänään aamu alkoi kun naapurin Matti tuli kyläilemään - tiesi että koira on ehkä tullut. Viki haukkui moisen rumiluksen pahemmin kuin minut.
Kello yhden maissa toinen naapuri toi pari kuhaa. 45 numeron saapas on sille hiukkasen pieni - ja mies on kuin ladon ovi - ja karva lakki päässä suorastaan "metsäläinen", vaikka on maalainen. No, Viki sai uutta haukuttavaa.
Sitten soitti Hesari ja yritti myydä juhlanumeroa ja myöhemmin ENIRO jotain josta ei voi kieltäytyä.
Kieltäydyin kaikista - paitsi vieraista ja kuhasta.

Siinä sivussa remppasin heti aamusta tekostani. Sain päädyt peitetyksi ja rakennettua tukirakenteen ovelle josta voi ajaa auton sisälle.
Niin, sitä ennen kattoon jääneen avoimen osan. Kolme 100 mm lautaa teki tehtävän, ja niiden alle muovia ettei vesi tule sisään. Ensimmäinen muovi oli vanha käytetty - ja reikäinen. Joten, se pois ja uutta tilalle rullasta. Toki siihen osaan tuli vielä 2x2:sta tukirakenne ym. Tein tavallaan uuden kattotuolin.

Kolmelta oli sitten tilanne että nyt riitti. Sen jälkeen "suljin" tilan pressulla ja yhdellä 70 cm levyisellä vanerilla. Sitten odottamaan saunaa.
Kun tulin sisälle eukko pyysi vilkaisemaan saunaan ja lisäämään puuta. Lisää nyt kun tuli oli sammunut.
Sauna valmistui sitten noin puoli tuntia myöhemmin.

Nyt odotetaan spagettia ja erinomaista - kauan haudutettua kastiketta - ja siirryn tästä nyt raastamaan parmesan juustoa.

PS. Niin, käytiin saunassa. Viki pitää minua vieläkin ihan "mörkönä" ja varoo outoa ilmestystä - elämässään.
Kun olimme eukon kanssa yhdessä lauteilla näimme saunan oven alla Vikin uteliaisuuden, toistuvasti. Sieraimet ja nokkaa jopa silmät tulivat esiin, mutta siihen se jäi. Oven ja lattian välissä on noin 30-35 cm tyhjää.
Kun poistuin suihkun jälkeen keittiöön - eukko jäi vielä lauteille ja sai vauhdilla koiran viereen ylälauteelle.
Se tapahtui niin nopeasti ettei hän sitä heti tajunnut. Yks-kaks Viki istui hänen vieressä ja otti makuu asennon - nauttien olosta.
Valitettavasti eukko lopetti sen siihen. :(
Ei koiran vaan olemisen lauteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti