maanantai 10. toukokuuta 2010

Jatkoa "Tarina"lle

Tarina kirjoitti... vastauksessaan mm. "Ihastuttavaa sanailua!"
Ai että se teki hyvää sielulleni - ja mieleeni - sen jokaiseen sopukkaan - se sai jopa jotain minusta herämään jostain syvästä pimeyden unesta kirjoittamaan edelleen!


Yleisin, oikeastaan se ainut palaute minkä saan siihen mitä kirjoitan on "miten kirjoitan" - ei se mistä kirjoitan.
Kaksikielisenä - oikeastaan kolmikielisenä suomen kieleni on ollut  - myönnän sen - tosi surkeaa.
Saamani palautteet vuosien varrella ovat olleet sitä luokkaa että aloin jo luopumaan koko kirjoittelusta.
JA SITTEN saan tällaisen pienen kommentin - ja tuntuu kuin olisin siirtynyt pimeydestä valoon, ja varmaan Fenix koki saman.


JA se kertoo sen mihin olen aina yrittänyt - "leikitellä" hyvässä ja pahassa, ilkeästi ja hyvästi ja vaikka mitä - sanoillani ja jotain muuta sen sekaan tai erikseen.
Kukaan ei oikeastaan ole nähnyt sitä mitä kirjoitan - vain sen miten kirjoitin. Suomen kieleni ja sen lauserakenteet ym.
Metsä katosi puilta.


Kiitos vieläkerran sinulle Tarina.
U made my day... 4 a long time 2 come

4 kommenttia:

 1. Kiitokset myös Ukko-Tontulle myönteisestä ja kannustavasta palautteesta!
  En tiedä kuinkä pitkälle luit blogiani, mutta viimeisessä postauksessakin oli vihje, jotta olen hoitsu ;o).
  En aio pitää jäkäti- jäk messuamista, mutta Champix toimii siinä tavan tappamisessa joilla kuilla. Joillekuille se saa aikaan rytmihäiriöitä ja pahoinvointia jne., jotka kaikki ovat yksilöllisesti koettuja. Töissä on jokusen kerran pähkäilty itkeä vai nauraa tyyliin vieroitettu tupakista, mutta miten vieroitetaan ko. lääkkeestä. Champix'iä ei syödä kuin näkki leipää vaan sille on maksimiaika juuri siitä syystä mitä postauksessasi pohdit. Paras tupakin polton lopettaminen tapatuu henkilön omasta tahdosta, siinä on sitä suomisisua ja tulosta. Sitten, jos repsahtaa niin repsahtaa ja aloittaa alusta.
  Mainio aikamatka ja lääkärilatinan suomentaminen on mainio tapa saada ihmiset jatkamaan lukemista.
  Juu-u vielä nykyäänkin tarkastellaan vauvoista heijasteita & refleksejä. Kuinka ihastuttavaa on kuin vastasyntynyt ottaa sormesta kiinni, mutta mikä tuon refleksin oikea tarkoitusperä on ... pysyä äitimuorin karvoissa tai jossain muussa kiinni, jotta huoltoa ja evästä piisaa. Pien laps' irvistelee höpsön makuisille ruoille myös kollektiivisenmuistinsa takia, onko ruoka myrkyllistä vahi ei, lapsen ajukopassa risteilee ajatus menikö sittenkin äiteen opit ohi korvien. Pienillä lapsilla vielä vaistot pelaa, mutta jopa joutuin lapset lattapäistetään viimeistään eka luokalla koulussa.
  Mukavaa ehtoota sinne savoon!

  VastaaPoista
 2. Jaahas
  Pitääkös nyt kannustaa vai nalkuttaa tupakista. Samaa mieltähän olen kuin Tarinakin, että itse se lopetettava eikä lääkärin määräyksestä, jos nyt ylipäätään on tarvetta lopettaa.

  Milloinkas se alkoi Kuwaitin sota Persianlahdella. Silloin tumppasin kuitenkin viimeisimmän kerran. Tahti oli kolme askia päivässä. Kattelin vain sitä askia ja mietin kuinka turha tuokin homma on; ja sinne jäi. Ei sillä ollut terveys- tai rahamotiivia.

  Että silleen.
  Tuossa alempana aioit laittaa myrkyt veneen pohjaan. Ei kai Savossa myrkkymaaleja tarvita vai meinasikkos merelle sen paatin tuoda myyntiin?

  VastaaPoista
 3. Pekka, Niin, kuka sen kissan hännän nostaa ellei kissa itse. Jollain toisella keinolla se röökaamisen voi lopettaa kuin napsimalla pillereitä.

  Mitä niihin myrkkymaaleihin tulee - sattuu vain olemaan yksi satsi varastossa - samaa väriä mitä on ollut.

  PS. Olen laittamassa veneen myyntiin, tiedä vaikka joku ostaa sen ja vie merelle.

  VastaaPoista
 4. Lasten ja nuorten hyvinvointi - pahoinvointi?

  Uusi elämä syntymän kautta tuo tulleessaan tietynlaisen "informaatio pankin" jota uusi elämä sitten alkaa hyödyntämään, jomman kumman vanhemman tai kummankin ohjauksessa.

  Valitettavasti ihmisten keskuudessa tiedetään paremmin ja siitä alkaa häiriökäyttäytyminen kun viisaat kaivavat omia poteroitaan jonne uusi elämä ahdetaan, sanoisinko survotaan.
  Esimerkiksi Ruotsissa ajetaan mallia jossa ei ole sukupuolieroja ja poikalapset ohjataan jo tarhassa leikkimään nukeilla ja lasten vaunuilla.

  Tietenkin "poikien" räyhäleikit, rosvo ja poliisi, intiaanit, pyssyt eivät kuulu lasten "terveeseen" kehitykseen.

  VastaaPoista