torstai 6. toukokuuta 2010

Uusi kulkupeli tontille raskaaseen kuljetukseen

Laatukuljetus
Niin, tuli ostetuksi uusi kulkupeli raskaaseen ja vaativaan kuljetukseen, meidän tontille. Lähinnä eukolle.
Muistelen omasta lapsuudestani maitokärryä - oli se kärry jolla kiskottiin suuria heinäkuormia, vietiin maitoa tienvarteen ja rahdaattiin puita metsästä - vaikka mitä.

Tässä on alumiiniset pyörät - puulaatikon saan jossain vaiheessa vaihtaa ja kokoamiseen ei ohjeita ollut - ajattelin. Sitten ne löytyivät. 100% tekstiä ilman kuvia - ja minä kun katsoin vain kuvien perään lukematta tekstiä.

Kasvun alkua vaikka mille
Kevättä tekee ja eukko istuttaa vaikka mitä kasvamaan ja sitten ne siirretään maahan. Jokaisessa huoneessa on jotain kasvamassa, myös saunassa ja saunan pukuhuoneessa.

Kasvihuoneessa on sitten sellaista alkukasvussa joka sietää jo hieman pakkasta, lähinnä kukkia.
Nyt sitä on vaikka muille jakaa, esimerkiksi eri tomaattien taimia.

Sitä voisi mennä vaikka Mikkelin torille myymään :o)

Lupasivat kuunnon sateita viikonlopuksi. Olin purkanut katoksen veneen päältä ja kun katselin maisemia sisältä näin miten hitunaiseksi pressut olivat menneet - ei ihme että pilssissä oli vettä.
"Fisu" odottaa vesille pääsyä
Hain tänään rullan rakennusmuovia, asetan sen huomenna veneen suojaksi. Ensin pressut pois, sitten muovi ja sen jälkeen pressut takaisin.
Kohta pitäisi päästä tekemään siistimistä ja hieman remppaa. Runko kiiltäväksi ja uudet myrkyt pohjaan jne. Ajattelin laskea sen vesille juhannuksen jälkeen ja sitten myyntiin.
Kokeilin moottoria - ilman kaasua. Hyvin lähti pyörimään.

Hommia riittää tulevalle kesälle - ei aikaa veneilyyn. Päätimme aloittaa sen hieman suuremman rempan, purkamalla nk. saunaosasto pois ja rakentamalla tilalle uuden - josta tulee itse asiassa olohuone. Noin 33 neliötä.
Nykyinen olohuone - TV huone muutetaan sitten saunaosastoksi.
Olen ryhtynyt pyytämään tarjouksia eri toimittajilta - sitten nää nähtäväksi miten hyvin budjettini pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti