sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Vappu 2010

Niin, Vappu tuli ja Vappu meni - ja Vappu jatkuu

Perjantaina PITI grillata ja minä grillasin vaikka keli oli mitä oli - ei sentään viereisen videon mukainen. Kylmää oli ja se näkyi videolla uloshengityksessä - ei ollut tupakan savuja vaikka siltä se näytti.
Yllä oleva videon pätkä: Hyvä ettei kaatanut grilli laavuani - sitä "Kurren Salunaa" - eikä vienyt veneen pressua.

Eilen piti grillata - jätin sen suosiolla tekemättä - tänään piti grillata - taidan pistää ne kanan koivet, siivet ja rintapalat suosiolla uuniin.
Eilinen päivä kului peruskorjauksen rakennekuvien kanssa, alkavat pikkuhiljaa valmistumaan. Ensi viikolla kunnan rakennustarkastaja käy tontilla ja sen jälkeen viimeistelen sitten kuvat ja alan täyttämään ilmoituspapereita.
Täällä metsässä asuminen suo rakentajalle tiettyjä vapauksia, tai sanoisinko vapautumisia kun hommaa vertaa niihin jotka asuvat taajamassa.
Yhdestä asiasta en näköjään pääse eroon - minun on näköjään etsittävä ja palkattava vastaava työnjohtaja.

Siitä ja siihen liittyvästä kirjoitan myöhemmin - ja kummallisuuksista joiden alkujuuret lonkeroituvat Brysseliin ja sen EU byrokraatteihin. Sen verran kuitenkin että huumori meinaa pettää.

Niin, se Vappu - taisi olla ihan normaali - vettä, räntää ja tuulta - ja tietenkin kylmää - vaikka lämmikettäkin oli - ja jäi. Se että sitä jäi - juomia nimittäin -  kertoo omalta osaltaan todellisuuden - ei kivaa alkuunkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti