lauantai 15. lokakuuta 2011

Lauantai hissuksiin

Päivä alkoi rauhallisesti - eli nukutiin pitkään kuten aina - siis lauantaisin.
Yksi asia jonka tein aluksi oli muurata yksi 60 cm leveä seinä - siihen kylmähuoneeseen.
Kohta saan oven paikalle
Seinä piti muurata että pääsen tekemään kattoa ulkoeteiseen. Samalla valmistuu katto kyseiseen kylmähuoneeseen.
Uretaania eristeeksi
Eristeiden takana on WC ja nykyinen suihku. Laitoin uretaania seinän suojaksi - lisä eristeeksi että kylmä pysyy kylmähuoneessa ja lämpö missä sen kuuluu olla. Pintaan tulee vielä kevytsora tiilet - eli muurausta.
Olisin muurannut sen tänään mutta päässä sattui jokin oikosulku kun ostin laastia. Ajattelin yhden satsin - ja ostin vain 25 kg vaikka sen piti olla tuplaten - eli tein aikaisemmin aina satsin joka oli non 50 kg - 1000 kg säkistä.

Vanhasta ulkoeteisestä on purettu noin puolet - joten loppu purku on vielä edessä. Nyt halusin ASAP saada ulkopinat kuntoon.
Uusi ulko-ovi meni hyvin paikalle - ongelmaksi tuli asentaa uusi Abloy lukkopesä. Se oli todella kimuranttinen juttu - mutta lopulta se onnistui. En ole aikaisemmin moista vempainta asentanut - lukkoja kyllä, mutta ei tällaista.

Sitten ahertelin uuden olohuoneen katossa asentamalla tuulensuojalevyjä ym ja aloittelin jo katon eristämistä. Sen homman kanssa alkaa olemaan kiirusta ennen kuin pysyvät pakkaset tulevat.

Maanantai iltana haen sen henkilönostimen ja tiistaina on sitten puuttuva osa katosta tehty ja talvi voi tulla vaikka millaisella lumikuormalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti