maanantai 10. lokakuuta 2011

Uutta juttua pukkaa esiin

Aluksi, kun avasin tämän sivun niin "Kuukkeli" tarjosi sivun muotoiluun jotain uutta. Kokeilin nyt jotain ja katsotaan tämän ulkoasun tarkempi tuunailut tuonnempana.
Syksy tuo luontoon väriä ruskan kautta - ja tämän blogin ulkoasu voisi myös hieman muuttua.

Talvea tekee ja moni vaihtaa alle talvirenkaat, tai on suunnittelemassa sitä. Itse vaihdoin tänään koska edessä oli katsastus ja kesärenkaat olivat jo keväällä nk. sakkorenkaat. Lähellä on yksi maajussi jolla on sivu hommana rengasliike. Arvelin että tasapainoituksen tarkistus olisi kohdallaan - ja olihan se.
Katselin sen jälkeen säätietoja ja viikonlopuksi luvataan -3 ja lumi / räntäsadetta. Joten sopivasti meni.

Toinen uusi juttu oli se kun autoni, tuo onneton Volvo 460 kahden litran koneella meni kuin menikin katsastuksesta läpi. Toki siihen tuli pari pienempää korjaus kehotusta.

Kun päätin hakea henkilönostimen välähti jossain mielen sopukoissa esiin valmis työsuunnitelma ja aikataulu eri töille - ne voi onneksi tehdä säästä riippumatta - sisähommia kun on.
Nostimen haen sitten kun sää sallii kuivassa työskentelyn - ja ilman kovempaa tuulta.

Nyt otetaan iisisti tämä päivä - kuten eilinen, mitä nyt puita pätkin ja pilkoin ja jotain pientä tuunailua tehden. Pihalla valmistaudutaan talven tuloon. Eilen lyheni myös nurmikkoa talon ympärillä.

Huomenna aloitetaan taas kunnon tekemisellä eikä meinata vaan tehdään. Kait se mielialakin toimii taas paremmin kun se tiedostamaton nakertaminen katosi, jossain salaisessa minuudessani - ainakin mitä autojuttuun liittyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti