lauantai 8. lokakuuta 2011

Sen minkä jättää tekemättä sen edestään löytää!

Lauantai -- kello (iPhone4) ei herättänyt , kuten ei pitänyt - nukutaan lauantaina niin kauan kuin nukuttaa ja siten alkaa töniminen - minä eukkoa - tai eukko minua - kumpi nousee ylös ja keittää kahvit ja päästää koiran ulos--- sillä ei ole krapulan kanssa mitään tekemistä - meille lauantai krapula on todella harvinaista (-herkkua).

Aikanaan sitten heräämisen ja aamiaisen jälkeen olin sitten itse ulkona, koiran jälkeen - ennen puolta päivää ja ohjelmassa oli betonimyllyn käyttöä ja vispilää porakoneella - harkkojen muurausta.
Betoni vahvistus yllä olevalle katolle
Valkoisen, eli styrooksin alla on jo kunnon betoni porras - johon porasin reiät ja raudoitin sen pystyyn, siihen routaeriste. Ja sen vaakaraudoituksen.
Raudoitettuna
Ei hääppönen raudoitus - mutta taatusti kelpaa siihen mihin se on tarkoitettu. Poikittain olevien päädyt olemassa olevaan betonin ja alas, alla olevaan betoniin.
Kuvassa näkyy käyttämäni iskuporakone - ja pölynimuri.
Valu tehty
Ja sitten vain betonia mylläämään ja kottikärryllä siirtämään ja tasoittaman.
Ja mitä tähän nyt  tulee: Sen minkä jättää tekemättä sen edestään löytää!
Tiesin tämän projektin pakollisuuden jo keväällä, alkukesästä, koko ajan ja nyt se oli sitten vain pakko tehdä ja toivoin tänään että olisin tehnyt sen jo aiemmin.
Tuo on A&O sille mitä teen tästä eteenpäin ko sivun kanssa. En voi tehdä yllä olevalle tukirakenteita -jotka on vain pakko olla - etenkin kun katolle tulee lunta enemmän kuin koti tarpeeksi.
Samalla muurasin yhden kierroksen lisää kevytsora harkkoja tulevaan kylmähuoneeseen - joka toimii samalla tukirakenteella monelle jutulle - osana sitä kokonaisuutta - jonka olisin voinut tehdä myös jo ajat sitten - nyt se oli ns pakko - ja se tehtiin.
Ja se tarkoittaa muutamaa päivää lisä aikaa jotta kaikki ehtii kuivumaan - edes kestääkseen pienen rasituksen - mekaanisen rasituksen.

JOTEN TAAS - Sen minkä jättää tekemättä sen edestään löytää!

PS. KAKSI ENSIMMÄISTÄ VALOKUVAA MENIVÄT  VÄÄRIN PÄIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti