maanantai 27. syyskuuta 2010

Vanhuuden rasitevammoja

Auto ei mennyt katsastuksesta läpi, jotkut nivelet edessä, mitkä lie tapit olivat kuluneet siihen malliin että pitänee vaihtaa uusiin. Renkaat menivät läpi, paitsi yksi. Onneksi voin laittaa kuukauden kuluttua alle talvirenkaat.

Pakertelin sitten kotona anturan muotin raudoituksen kanssa - ja se otti voimille. Harjaterästen vääntäminen ja sitten niiden surraaminen kiinni.
Taas tuli vanhuuden rasitevammat esiin, etenkin polvissa ja nilkoissa - unohtamatta sitä ettei vaurioittamani nivelside ole vielä korjaantunut. Niin ja sitten se selkä parka :o(

No, nyt se on melkein tehty - ja olisi jos olisin jatkanut töitä tunnilla parilla- mutta kun kramppasi niin mahottomasti. Silti omatunto alkoi kolkuttamaan kun lopetin siinä neljän maissa.
Olisi pitänyt kantaa kompura ulos naulaimelle tai sitten vain käynnistää vanhan ajan naulaustapaa, nimittäin vasara ja naulat.

Ilta on komea kuin kevään morsiain - mutta ne vanhuuden krampit :o(

PS. Niin, jokunen vuosi sitten lekuri sanoi tähystysleikkauksen jälkeen että ainoa tapa korjata tilanne on vaihtaa polviin tekonivelet. Omilla vielä mennään - mutta auto tarvitsee kyllä uudet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti