keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Lattiaeristeet ja lunta

Päivän ohjelma alkoi tarkastamalla eukon silmät. Eilen näytti todella pahalta kun turvotus alkoi leviämään myös toiseen silmään. Jos sekin olisi muurautunut umpeen en olisi voinut lähteä reissuun tyttäreni häiden kenraaliharjoituksiin.
Onneksi lääkitys puree eikä leviäminen ole kovinkaan paha ja toisen silmän turvotus on poistumassa.

Sitten alkoi tulevan saunaosaston lattian eristäminen.
Korkealta näyttää ja leveyttä reilut 5 metriä. Ikkunat puuttuvat
Katolla vihdoin ja viimein se pelti

Aamu alkoi lumisena, ei sentään niin pahana mitä lupailtiin. Sitä tuli vain noin 5 cm
Uretaanilevyt paikalla
Alle tuli tuulensuojalevy, sen päälle 125 mm villa ja sitten 2 kertaa 70 mm uretaanilevy. Se meni just nappiin, kuten olin asian räknäillyt. Sen päälle sitten höyrysulku, joka oli todella ala-arvoinen laadultaan, kuten kaikki mitä nykyään myydään.
Vaurioitunut muovi - ei hyvä
Kun laitoin lattialevyä paikalle, se meni ensin väärin päin jotain otin sen pois ja käänsin. Ikäväkseni huomasin höyrysulon vaurioituneen - kahdessa kohden. Joten vain verstaaseen hakemaan teippiä.
K-Raudan tuotteet ovat todella luvattoman ala-arvoisia ja samalla kallita.
Seuraava vaihe eristykseen
Siinä se mökki lepää sokkelin päällä ja alapohjan lankut ovat 260 milliä. Valmis huonekorkeus on sitten tuollaiset 260 cm. 
Alle pitää vielä lapioida sepeliä - en sitä saanut kun piti ja sitten, ennen sitä routaeristeet. Onneksi alla on tilaa työskennellä.
Toinen kierros alkamassa
Tuulensuojalevyt paikalla. Sitten villa ja uretaanilevyt. Oli siinä keikkumista 45 mm parrujen päällä. Itse asiassa putosinkin kerran parrujen väliin. Onneksi pudotus ei siinä kohdin ollut kovin syvä ja pakaran pehmusteet vaimensivat pudotusta - se kyllä sattui ja tuntuu edelleenkin ahterissa.

Rakennuksen päädyssä on vielä pressu jonka korvaan kiinteällä seinällä heti kun pääsen sitä tekemään. Se on väliaikainen koska osa siitä tulee muuratuksi. Siihen tulee saunan puulämmitteinen kiuas ja toiselle puolelle sitten joskus takka.
Nyt siihen pitää saada kunnon sään kestävä seinä.

Aamulla saan varmaan 2x4:set sahatuksi mittaan - sitten Juvalle lääkäriin (astma hoito/tarkistus), sitten kotiin ja jatkan hommia. Ennen neljää sitten reissuun Lahteen jossa pitää olla klo kuusi. Sitten kotiin ja perjantai aamuna eukko Mikkeliin silmälääkäriin kello yhdeksäksi. 
Sen jälkeen pääsen varmaan taas jatkamaan hommiani.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti