sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Taas se päivä meni ja kakkua tuli

Alkaa tekemään kiirettä aikatauluun, talvi tekee tuloaan. En ehtinyt edes ottamaan valokuvia, en eilen enkä tänään, enkä huomannut muistuttaa eukkoa moisesta mahdollisuudesta.

Eilen sain mm. kevytpeitteellä peitetyn päädyn koolatuksi valmiiksi ja levytetyksi runko leijonalla. Nyt saa sataa ja tuulla. Toki, ihan ylhäällä oleva "kolmio" ja eräs kinkkinen kohta on edelleen tekemättä. Vettä ei kuitenkaan tule sisään väliaikaisratkaisun avulla. Sitten oli lattiahommia.

Tänään sain loputkin lattian eristyksestä ja levytyksestä tehdyksi ja aloin tekemän nk. teknistä tilaa, eli koppia vesivaraajalle ja vesipumpulle.
Pakkasta luvataan
Sääennuste lupailee sellaisia pakkasia että nyt on kiire saada vesipumppu, vaikka onkin suojattu ja eristetty "sisätiloihin", kuten vesivaraajakin. Ensin vesipumppu viimeistään tiistaina.

Huomenna joudun käymään "rautakaupassa" - tuli pula tavaroista - lähinnä 2x4. Sitä toki on mutta en kehtaa pätkiä yli viiden metrin laatutavaraa lyhyemmäksi.

PS. Ja eukon silmä alkaa olemaan kohta "normaali", eli lääkehoito tuntuu auttavan. Toista se on sen vyöruusun ("vesirokko") jättämät arvet otsassa.

Niin, meinas unohtua. Eukko leipoi oikein komian ja maukkaan isänpäivä kakun :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti