perjantai 10. kesäkuuta 2011

Ei hyvältä näytä, sää nimittäin

Aamulla kello soi 6:30, Sound of Silence musiikkiin, hiljensin sen ja totesin että hitot ja pistin pään uudelleen tyynyn päälle. Tunti siinä sitten vierähti ennen kuin olin aamukahvilla.
Olo oli kuin krapulassa vaikka sellaisesta ei pitäisi olla tietoakaan. Eilen en ottanut edes kaljaa - oli liian kuumaa joten naukkailin itse tehtyä jääteetä.
Toki kroppa ei ollut niin kiukkuinen mitä se oli eilen, olkapäät, niska, kädet, selkä ja sen sellaiset.

Yläkerrassa alkaa olemaan lämmintä - mutta en suostu viemään ilmastointikonetta ylös - jos tulee liian kuumaa niin nukutaan sitten alhaalla.

Ja kuuma tulee olemaan myös tänään, pilvetön taivas ja ennusteet näyttävät 28 asteen lukemia. Iltapäivällä jos peltikatolle menee saa vaatetukseksi valita jotain kuumuutta kestävää. Se pelti osaa sitten olla tosi kuumaa.

Taidan nostella pikku hiljaa tuulensuoja levyjä etelä seinän peitoksi ja kun käy liian kuumaksi evakoin itseni sitten puupajan viileyteen. Voisin tehdä vaikka kiiloja kattovasojen ja yläsidepuun väliin.

Voisin myös samalla miettiä miten saisin helposti ja vaivatta ruodelaudat hilatuksi katolle jotta pääsen naulaamaan niitä kiinni.

PS. Katselen lämpötilaa - auringossa on jo yli 30 vaikka kello ei ole edes puoli yhdeksää. Onneksi kosteus on alhainen, vain 20%.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti