tiistai 7. kesäkuuta 2011

Välikommentti

Päädyin - oikeasti ihan lyhyen harkinnan jälkeen vuokrata RamiRentistä telineen, annon mitat ja sellaiset sitten sain. €20 päivä. OK, mutta mitä se maksaa minulle? € 15.
Kun kasasin ne sitten totesin että täysin pieleen meni - yksi pääty oli OK mutta toinen ei. Kaikki olisi ollut OK jos olisin käyttänyt korkeuteen nähden jatko-osaajoka sain.
Ilman sitä en voinut saada tasaista pintaa jalkojeni alle.
Nyt oli pakko käyttää sitä jatko-osaa. Perus osien poikittaiset putket kun olivat eri korkeudella!
Se tuotti minulle suunnattomasti lisä töitä koska en voi nyt käyttää ja pyörittää vapaasti telinettä PYÖRILLÄ! 2.6 metrin tilassa kun sen telineen korkeus on miltei 3 metriä!

Joten jumissa ollaan kuten entinen pörriäinen paskassa.

Jouduin säveltämään koko konsertin uusiksi - ja se tiesi tänään ylimääräistä reissua Mikkeliin, sellaiset 90 km ajoa tukahduttavassa kuumuudessa ja aivan turhaan. Piti hankkia tavaroita joita en odottanut joutuvani vielä käyttämään.

valmista tulee
Yllä olevassa kuvassa viisi kattopalkkia valmiina, - vasaa ja takana teline jota en voi siirtää eteenpäin ilman että puran siitä puolet pois.
Siinä on kaksi 200 mm leveää palkkia. Yksi reilut 4 metriä, toinen vajaat viisi.

Huomenna herätän itseni kello 5 ja vajaan tunnin päästä siitä  olen ko kohteessa asentamassa aluskatetta ja välirimaa. Kun se on tehty puran puolet telineestä ja siirryn tekemään seuraavat 5-6 palkkia, niitä on kaikkiaan 12, K-8 jaolla.
Aamun aloitan suihkulla - joka taitaa olla ensimmäinen kerta täällä - Hesassa jokainen aamu alkoi suihkulla. Ensin kahvi porisemaan - sitten suihkuun - Hesari (aikoinaan) ja sitten kahvi.

Tänään ajattelin jatkaa hommia kun tulin Mikkelistä noin klo 16. Kun olin leikannut 3 vuotaa katolle (aluskate) totesin että nyt pitää mennä varjoon - lämpö varjossa tuolloin 28 ja auringon vaikutus oli kuin kalkkunalle mikroaalto uunissa.

Menin varjoon, poltin pari tupakkaa - otin omaa jääteetä - sitten yhden oluen ja päätin mennä suihkuun - ja että hommat saa jatkua klo 5 aamulla.
Huomenna se on tehty, teline purettu ja peräkärryssä - ja ylihuomenna olen Mikkelissä ennen kello 08.00. Silloin telinevuokraus maksaa sen €30 miinus turhat työt väärästä toimituksesta.

Ja niistä muista jutuista sitten myöhemmin lisää.
Jotkut ovat toivoneet joitakin yksityiskohtia juttuihini, mitä teen tietyissä kohteissa, jopa mitä naulaa käytän ja niin edelleen. Katotaan sitten miten voisin vastata niihin, kuvata niitä.

Nyt en sitä tee - eukko kastelee puutarhaa - otan vielä voileivän ja kiipeän sitten toiseen kerrokseen sänkyyn, laitan radion ajastimelle ja pelaan muutaman erän AngryBirds peliä ja katson sitten mitä Suomela nyt kirjoitta - ja niiden mainoksia.

PS, Ja minun remonttia siunataan edelleenkin poutasäällä - eli ei sadetta. Se olisi todella ikävää kun koko lattia on lastulevyä ja avoinna säälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti