perjantai 24. kesäkuuta 2011

Hyvää Juhannusta itse kullekin kansalaiselle

Nevajärvi tyynenä
Tultiin hetki sitten rantasaunasta - naapurin - ei oma. Kotiin päästyämme taivas aukeni ja vettä tulee kunnolla - eli aito Suomalainen Juhannus.

Ennen sitä jatkoin aamusta katon kanssa - eilen en päässyt sinne - kiitos sateen. Tein sitten mm. taulukkolaskentaa - budjettia loppu jutuille - hyvä ettei yöunet menneet.
Ruodelaudat paikallaan
Taustalla punainen osa on rakentamani puupaja, vihreän osan taakse pitäisi tulla autotalli ja uusi vesikatto.
Sain tänään valmiiksi ruodelaudat - kattopeltejä alan asentamaan heti kun tulee kuiva keli - luvataan ensiviikon keskiviikolle ja torstaille. Jos ennen sitä tulee kuivaa niin sitten aloitetaan, jos saan sitä ennen yhden toisen työn tehdyksi (alla). Mieluiten sitä liikkuu kuivan pellin päällä kuin märällä.
Outo rakennelma ja puukkosahalle töitä
Huomenna alkaa purkaminen
Yllä on mitä oudoin rakennelma, yksi puoli siitä. Se onkin ennen kattopeltien asennusta purettava. Samalla TV antenni vaihtaa paikkaa.

Kolmiot uusiksi huomenna pitäisi olla valmista, viimeistään Sunnuntaina.
Niin, todella outo rakennelma jota en ole koskaan oikein ymmärtänyt. Ensimmäinen, lähin kolmio on purettava ja pääty peitettävä - eli sääsuoja pinta tilalle.
Vasemmalla oleva "kolmio" tietää uuden kattorakenteen tekoa ja pellit päälle. Sen syväys on noin metri.
Ellei humenna sada ihan mahdottomasti aloitan työt sen parissa heti aamusta.

PS. Eukko luki juuri kaatopaikan uudet hinnat - mikä oli ennen ilmainen maksaa nyt 5.50 ja mikä oli ennen 10 on nyt 18.50. Ja kuormaan on tullut tilavuus määrät - ei enää se mitä kärryyn mahtui - kuten ennen.
Kaikesta rokotetaan - kunnat joiden tulisi palvella veronmaksajia nyhtäävät viimeisetkin roposet pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti