tiistai 21. kesäkuuta 2011

Ei ollut minun päivä

Tänään oli tapahtumarikas päivä,
Keskeneräiseksi se jäi - tietenkin
Aamu vaikutti lupaavalta, sisältää säätiedon. Ryhdyin rakentamaan puuttuvaa kattovasaa päätyyn käyttäen 2x4 - ja ihan hyvin se loppujen lopuksi meni - ja olisi mennyt ellei taivas olisi alkanut jyrähtelemään.
Kun katsoin mitä tapahtuu - todettuani sen ukkoseksi - näin pahuksen tummia pilviä ja se tiesi sadetta - joka sitten tulikin muutaman tunnin kuluttua.

Olin ajatellut levyttää päädyn samaan jatkumoon - mutta sitten tuli kiire peittää aukko ennen sadetta. Niin ja se sitten tulikin. Tuulensuojalevy jäi laittamatta.

Ukkonen tuli sen verran nopeasti etten ehtinyt konttuuriini ajoissa sulkemaan tietokoneeni ja modeemin. Tein sen kyllä - mutta myöhemmin kun ensimmäinen rintama meni ohi avasin tietokoneen ja totesin että modeemi oli simahtanut.
No, se siitä ja kaivamaan vanhaa esiin - ja löysinkin sen rojulaatikostani - ja siinä oli vielä muuntaja kiinni joten piuhat kiinni ja se toimi!

Menin sitten katolle ruodelaudoituksen pariin - mutta en kauaa ollut siellä kun voimat alkoivat loppumaan ja mokasin pari kertaa,  ikävällä tavalla, muutama matemaattinen laskuvirhe, joten päätin lopettaa päivän ja menin suihkuun.
Siitä ei kauaa mennyt kun uusi rintama saapui ja se sade.

Kuvan laatu hieman kehno

Illalla - jonkin aikaa sitten totesin että iki vanha A-Link modeemi toimii huomattavasti nopeammin kuin käyttämäni (Soneralta saatu) TeleWell - ja hurjasti nopeammin. 
Aivan uskomaton juttu.
Joten, sain sillä hurjasti lisää nopeutta selaimeeni - ja muuhunkin. Ukkonen ehti rikkomaan Soneralta saamani TeleWell modeemin ennen kuin sain töpselit irti (olin katolla remontti hommissa).

Eli - tuo TeleWell on prosessoinut tietoa, niitä bittejä eteenpäin niin maan mahdottoman hitaasti - samalla sotkeutunut omaan näppäryyteensä.
Olen aina luullut että nuo tökkimiset ovat johtuneet hitaasta kupariyhteydestäni.
Kaikkea sitä oppii kun aikansa tuhertaa.

PS. Tein reklamaation Soneralle heidän toimituksesta ja palvelusta - viikon päästä soitti tyttö, eli tänään joka tiesi tietokoneista ja sen vempaimista yhtä lailla kuten sika tähtitieteestä. Sanoi vievänsä asiani eteenpäin. Parin tunnin kuluttua soitti toinen tyttö - joka todella tiesi mitä puhuu.

23.6 asentaja tulee kuin tuleekin ja asentaa antennin (G3) ulos ja vetää piuhan konttuuriini. Sonera lähettää takaisin palauttamani puhelimen - sitä voi käyttää siten kun siihen yhdistää ensin reitittimen - josta saan maksaa tuollaiset € 90 - ja siitä sitten yhteys Mäkkiini. Niin se toimii.

2 kommenttia:

 1. Tapahtumarikasta rakentamista!
  Nöyränä pitkätkin koivut kumartelivat myräkässä.
  Rouvan kivikkopuutarha kukkii somasti.
  Leppoisampia rakennuskelejä!

  VastaaPoista
 2. No mitä rouva - ei ole aikoihin kuununut ja sivujasi et ole aikoihin päivittänyt - sitten posti jutun?
  Ajattelin että sinulla alkoi juhannus jo ajat sitten :-)

  Rouvan puutarhasta tulee oma juttu - kohta puoliin - YouTudeen ainakin.
  Osoite http://www.youtube.com/user/KurrenPuupaja

  VastaaPoista