perjantai 12. lokakuuta 2012

Täysin mätä juttuja ja muuta

PERJANTAI RUOKA MENI UUSIKSI

Käytiin tänään "Kirkolla", eli Juvalla. Sitten Suur-Savon Osuuskaupassa oltiin ostoksilla kuten aina ja tultiin lihatiskille.
Oli Pala Brassi lihaa, Rainbow labelilla, eli kaupan brändillä - 30%, parasta ennen huomenna 13.10.2012. Otettiin se, eukko hyväksyi ja haettiin Alkosta sitten pullo punkkua.
Pilaantunut, mätä liha, "by Rainbow"

Kotona sitten illalla avasin pakkauksen - ja haju oli mahtava ja ällöttävä. Pesin lihan ja leikkasin sen... haju vain voimistui, jopa ällöttäväksi.
Soitin sitten liikkeeseen, myymälän vastaava oli lähtenyt kotiin klo 14 ja sen jälkeen hänen varamies. Puhelimeen vastasi joku nuori tyttö ja sovittiin että kuittia vastaan saadaan rahat takaisin.

Entä KOMPENSAARTIO!!!, entä meidän perjantai illan ateria?!!!
Voidaanko tällainen kuitata vain sillä että "rahat takaisin"?
Toki meillä maalla on aina ruokaa pakkasessa, ja mm saksalaista Kebab lihaa (Lidl) jos ei muuta, on kalaakin jne.
Silti pisti pahemman kerran vituttamaan joka tunne tilana jatkuu edelleen kun tuo haju ei vain meinaa kadota keittiöstämme vaikka tuulettimet on päällä.
Sitä lihaa keitetään nyt koiralle --- kypsäksi, ettei se sairastu, ja liesituuletin päällä.

ON TÄMÄ NIIN VÄÄRIN, NIIN VÄÄRIN!

Ja liha on sitä "Brassi lihaa", eli halpaa lihaa Brasiliasta jota myydään nyt jopa kalliimmalla kilo hinnalla kuin kotimaista lihaa!!!

Minulle se on lähes 100% ollut aina ihan syötävää. Nyt täytyy miettiä - etenkin jos sitä ostaa S-Ryhmän liikkeestä., ja aikoinaan hyvin halpaa - mitä se "ostajalle" on edelleen.

S-Ryhmälle katteet siitä ovat maan mainion mahtavat!

Ja sitten toiseen asiaan - yhtä lailla mätä juttu!

Minun pitää tehdä tyttäreni tyttärelle kastelahja. Suunnitelmat olivat mahtavat ja sitten alkoi - taas vituttamaan....
Kastelahjan aihion eka osa sorvissa
Kokeilin yhtä juttua - sellaista intarsiaa jossa olisi hänen nimi. Huomasin sitten että laite jolla katkon puuta - ei lankkua eikä lautaa vaan hyvin herkkää ja pieni kokoista rimaa - se terä oli kaput. Vaihtoehto on olemassa - mutta hyvin moni mutkainen ja vaikea. En heiti saa sitä terää teroitetuksi.

Toinen puun katkaisu laikka oli myös kaput - se vain "poltti" kovan jalopuun, leikkaamatta kunnolla. Soitankin Boshílle ja kysyn mistä on kyse kun sadan euron terä tekee sellaista!

Itse asiassa kaikki tuohon kaste lahjaan on täysin "MÄTÄ" juttu, kun mikään ei tahdo onnistua - mutta teen sen kuitenkin - ei kuten sen ajattelin - nyt surffataan kuten laine laudalla (jota en ole tehnyt) ja katsotaan miten pysytään pystyssä - eli saan loppujen lopuksi jotain hienoa aikaiseksi.
 Itse valmis tuote EI TULE OLEMAAN MÄTÄ. Kaukana siitä.
Se ei vain tule olemaan sitä mitä alkujaan ajattelin, eli se "mätä" on ihan henkistä laatua - minulle - tekijälle. Halusin tehdä paljon parempaa mihin nyt kykenen - laitteillani. Ja SE on se MÄTÄ - juttu.

Kulhoon piti tulla tyttären-tyttäreni nimi ja syntymä aika - se ei nyt vain onnistu - mutta vuoden päästä tasan tarkkaan se onnistuu - jos olen hengissä ja terveenä - ja saan koneeni - laitteeni uusittua.

Ja asiasta toiseen
Hyundai tuotteita
Hyundai tuotteita alkaa olemaan muuallakin kuin vain autoliikkeissä.
Ostin tänään paristot led käsilamppuihin, koiraa kun pitää viedä kävelylle kylän raitilla jossa lähin katuvalo on 5 km päässä. 
Mukaan tuli suurennuslasit - ja mitä kokeilin - toimivat ihan mahtavasti! Itse en kykene lukemaan mitään hienompaa printtiä - en edes sanomalehdestä. Oivallinen apu - ja nyt nk. ilmaiseksi.
Paristot eivät maksaneet oikeasti mitään, niiden kestävyys jää sitten nähtäväksi.

PS. Siitä kun avasin tuon lihapakkauksen, ja mitä koiralle laitettiin on kiehunut kohta kolme varttia, ja se haisee EDELLEENKIN!!! Hyi helvetti!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti