torstai 4. lokakuuta 2012

Kerrankin kunnon palvelua!

En saanut Mikkelistä haluamaani 3G reititintä  joten kun olin Helsingissä, josta myöhemmin lisää, ostin Verkkokauppa comista uuden TeleWell 3G/4G reitittimen.
Edellinen kun sai näköjään ukkosesta kipeää ja tilalle sain vain A-Link vastaavan johon en kerta kaikkiaan ollut tyytyväinen. ei mistään asiasta. Ainoa plussa oli se että se toimi heti.
Sitä tämä ostamani TW-EA510 ADSL and 3G/4G Moden Router ei tehnyt.

Soitin sitten TeleWell.fi josta soitettiin heti takaisin ja sain heti linkin uuteen softaan, se oli eilen, eikä sekään toiminut.
Lähetin sitten uudet loki tiedot ja muutaman kuvakaappauksen.
Sain sitten tekstarin että ovat hakeneet Soneralta HUAWEI B160 puhelimen (toimii mokkulana) ja softainssi töihin.

Aamulla kun avasin koneen (A-Linkillä) oli meilissä uusi softa ja se pelitti heti! Markku Åberg hoiti kuten hommat tulee hoitaa. Soitti vielä perään ja kyseli kuulumisia sekä kertoi syyn ongelmaan.

En ole ehtinyt kummemmin konetta käyttää aamun jälkeen mutta se on todettu että on todella nopea ja jouheva. KB/s näyttää kuta kuin samalta mutta kuitenkin kaikki toimii vain mahdottoman paljon nopeammin. Eli A-Link vain söhrii ja sekoilee tulevan bittivirran kanssa kykenemättä siirtämään sitä kunnolla ja oikein eteenpäin, ainakin mitä tulee 3G yhteyteen.
Aikaisemmin kun herätin koneen ei tapahtunut mitään, pitkään aikaan ja se oli tuskastuttavaa. Välillä se tokeni vasta kun boottasin reitittimen, sen A-Linkin.
Nyt sitä ongelmaa ei ole ollut.

Lisää kokemuksista muutaman päivän kuluttua kunhan hieman käytän nettiä enemmän. Tänään meni mm moottori sahalla surffailulla koivun kannon läpi joka oli tyvestä melkein metrin.

Joten - jos joku haluaa laatua, jouhevuutta ja nopeutta surffailuun, että verkkoyhteys on heti käytettävissä, valinta tulee olla TeleWell :-)

1 kommentti:

  1. Se on nyt ollut käytössä viikon verran ja en todellakaan ole pettynyt, on kuin olisin saanut lisää nopeutta operaattorilta!

    Huiput ovat paremmat ja niiden kestävyys, eli jatkuvuus :-)

    VastaaPoista