keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Pahemman kertainen keli - autoiluun!

Tänään piti käydä "Kirkolla" - eli Juvalla - eukolla oli hammaslääkäri.
Yöllä oli tullut 5 cm lunta - mutta en kuuna päivänä voinut edes kuvitella että voi olla niin liukasta!
Auton ajonvakautus-, sutimisenesto järjestelmä ja ABS sai tehdä kunnolla töitä. Keskinopeuteni oli tuollaiset alle 60 km/h.

Syynä alla olevat, toki ihan uudet kesärenkaat.
Tarkoituksella sillä viikonloppuna ajetaan ensin Porvooseen josta haen äitini ja sitten tyttäreni tyttären kastetilaisuuteen Nastolaan. Keli on - pitäisi olla ihan kesäinen. Sen jälkeen kyllä vaihdan talvikumit alle. Oli se vaan niin hurjaa ajamista.

Tämän syksyn ensilumi
Johan sitä lunta tuli eilen, sellaiset sentti pari. Nyt oli aamulla sellaiset 5 cm maassa. Sen verran että aura-auto oli lähtenyt liikenteeseen.

Että silleen tältä erää

2 kommenttia:

 1. Ja nyt kyllä talvirenkaat alle!! On niin liukkaat kelit täällä Etelä-Suomessa joten älä ota riskiä, vaikka onkin hyvät kesärenkaat. Harmi on iso jos tulee lommoja autoon.

  Joka tapauksessa - siis motkotuksesta huolimatta - oikein mukavaa viikonloppua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei bemu,
   Nyt on talvirenkaat alla, päädyin siihen kun katselin taas viikonlopun kelejä matkani eri vaiheille - ei näyttänyt kovinkaan "turvalliselta", paitsi ihan etelässä.

   Ja viikonloppuun tuli lisähommia kun pitää käydä poikani luona auttamassa ison pyykkikoneen siirrossa alhaalta toiseen kerrokseen, kapeita portaita pitkin. Onneksi se menee siellä suoraan ovesta sisään eikä tarvitse poistaa karmeja.

   Poista